Fuse-mediation-logo-typo
Bel voor hulp bij VvE-conflicten: 06-44029845

ARTIKELEN

[Webinar Fuse Mediaton: Vraag maar raak!]

  23 september 2020
  Margreet Malda
  Nieuws

Op 10 en 11 november heb je de kans om kennis met me te maken en vragen te stellen over mij, mediation in het algemeen of over VvE-Mediation. Ik organiseer dan op zes verschillende tijdstippen een online-webinar. Je kiest zelf de tijd die voor jou handig uitkomt. Zie ik je dan?

Onder de aanwezigen verloot ik toffe doppers (je-weet-wel-van-die-hele-fijne-maar-best-wel-dure-waterflessen).  Dus schrijf je in en doe gezellig mee.

 

Waarom? 

Op 10 & 11 november had je me live kunnen ontmoeten op de VvE-beurzen van VvE Belang. Vanwege Corona gaan die helaas niet door. Ik heb daarom dit online event heb bedacht zodat ik jullie toch persoonlijk kan ontmoeten op die dagen.

 

Voor wie?

– Iedereen die eigenaar is van een appartemensrecht
– bestuursleden van VvE’s
– VvE-beheerders

 

Tof! Hoe schrijf ik me in?

1. Plak deze link in je browser: https://webinar-fuse-mediation-vraag-maar-raak.eventbrite.nl
2. Selecteer een datum en tijdstip
3. Klik op ‘registreer’
4. Vul je naam en adres in en klik nogmaals op registreer
5. Je ontvangt een orderbevestiging en je ticket in je mail. Met de link naar het event.

 

Ik heb er heel veel zin in!

 

Fuse Mediation Vraag maar raak!