Fuse-mediation-logo-typo
Bel voor hulp bij VvE-conflicten: 06-44029845

OVER

[Margreet Malda]

AANGENAAM

Ik ben Margreet Malda, mediator (MfN-registermediator) & jurist (mr.). Mensen écht helpen in een conflictsituatie dat is waar ik voor ga. Door mijn jarenlange ervaring als procesjurist in met name VvE-zaken ben ik goed op de hoogte van de belangen die er spelen binnen een VvE én weet ik welke winst in financieel opzicht te behalen is met mediation in vergelijking met de gang naar de rechter.

VERDER OVER MIJ?

Ik hou van sporten (hardlopen & voetballen), van mijn man en onze drie kinderen. Ik hou van muziek luisteren; Waar ik echt van kan genieten is uit eten gaan en gezellig wat drinken met vrienden. Wilt u meer weten over mijn professionele achtergronden? Kijk gerust op mijn LinkedIn profiel!

ALLES SAMEN = FUSE MEDIATION

Met Fuse Mediation kan ik mijn persoonlijkheid, vaardigheden en ervaring allemaal gebruiken om u te helpen met conflicten binnen de VvE. Gaaf als u uw conflictsituatie wilt oplossen samen met mij!

[Het resultaat]

Fuse-mediation-logo

CONFLICTEN (H)ERKENNEN

Conflicten die niet worden gezien of erkend en dus niet worden opgelost kunnen veel schade veroorzaken. Niet alleen financieel vlak kan dit schade opleveren, maar ook relationeel, met weer allerlei nadelige gevolgen daarvan. De VvE is bij uitstek een plek waarin financiën en omgang onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een goed functionerende VvE is financieel gezond én kenmerkt zich door een constructieve samenwerking tussen de leden onderling. Heel belangrijk dus om conflicten te (h)erkennen en aan te pakken.

INZICHT VOORAF

Conflicten erkennen is het halve werk, inzicht vooraf een groot deel van de andere helft! De kansen voor een geslaagde mediation nemen sterk toe wanneer alle deelnemers aan de mediation vooraf weten wat ze van elkaar en de mediator kunnen verwachten. Ik zal daarom wanneer u mij benadert niet alleen nieuwsgierig zijn naar de aard van het conflict, maar vooral ook naar uw verwachtingen bij het mediationtraject.

PRAKTISCHE OPLOSSING

Graag zoek ik met u naar praktische oplossingen. Oplossingen waar iedereen wat aan heeft. Om dat te bereiken is het belangrijk aan de slag te gaan met al jouw/jullie wensen en belangen. Als professioneel mediator zorg ik voor een veilige setting waar ruimte gecreëerd wordt voor het hele verhaal. Als alle belangen zijn geïnventariseerd wordt al snel duidelijk dat er gemeenschappelijke én verschillende belangen zijn. Juist die laatsten bieden vaak verrassende mogelijkheden voor oplossingen!