Fuse-mediation-logo-typo
Bel voor hulp bij VvE-conflicten: 06-44029845

ARTIKELEN

[Kom naar mijn training conflicthantering!]

  11 april 2019
  Margreet Malda

Ben je VvE bestuurder of beheerder en heb je regelmatig te maken met kleine of grotere conflicten? Kun je wel wat praktische tips gebruiken op het gebied van conflicthantering? Kom dan naar mijn training conflicthantering voor VvE bestuurders & beheerders!

 

Waarom is deze training voor mij?

In je (vrijwilligers)werk als bestuurslid of beheerder van een VvE kom je regelmatig conflicten tegen. Vraag jij je wel eens af of je dan de juiste acties onderneemt? Herken je conflicten en durf je ze te erkennen? Doe jezelf een bemiddelingspoging? Zo ja, hoe doe je dat? Zo niet, verwijs je door naar de rechter of naar mediation of doe je niets?

Allemaal goede vragen die je jezelf vroeg of laat moet stellen. Door jezelf te trainen om te gaan met beginnende conflicten kun je ergere conflicten voorkomen. Hiermee zorg je niet alleen voor rust in de VvE, maar ook voor jezelf. Én hierdoor hou je tijd over om je bezig te houden met andere (ook) belangrijke bestuurstaken.

 

Wat heb ik er aan?

Als je bij mij de training volgt leer je accuraat en adequaat om te gaan met  (beginnende) VvE-conflicten.

Leer je hoe je conflicten kunt de-escaleren

Leer ik je enkele handige mediation-vaardigheden waardoor je effectief kunt interveniëren in conflictsituaties als het nodig is.

Omdat je sommige conflicten nou eenmaal niet zelf wilt of kunt oplossen leer je op de training ook welke mogelijkheden van conflictoplossing er zijn en wat er qua besluitvorming nodig is om deze in te zetten.

Bovendien ontvang je na afloop een handige printable in je mail waardoor je concreet met de geleerde stof aan de slag kan.

Ook krijg je als deelnemer een exclusieve korting van € 100,- wanneer je van één van mijn diensten gebruik maakt.* 

 

Voor wie?  

Deze training is voor iedere beheerder of bestuurder die het belangrijk vindt om in het belang van de VvE in conflictsituaties op een juiste manier te handelen.

Aan de training kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

 

Waar vindt de training plaats?

De training vindt plaats in Rotterdam, Den Haag of Delft.
De precieze locatie laat ik je ruim van te voren weten.

 

Wanneer is de training?

De training vindt plaats op donderdag 18 juli 2019 van 10.00 tot 15.00

 

Wat kost het?

€ 229,- ex. b.t.w. incl. onbeperkt koffie, thee en een uitgebreide lunch

 

Aanmelden kan tot 18 juni 2019

Early Bird korting: Meldt jij je aan vóór 18 mei a.s.? Dan betaal je slechts € 199,-!

 

Deze training wordt gegeven door mij, Margreet Malda. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van conflicthantering bij VvE-conflicten. Zo ben ik werkzaam als procesjurist en MfN-mediator op het gebied van het VvE-recht. Wil je meer weten over mij kijk eens op mijn LinkedIn-profiel of op mijn website

Meld je nu aan!

Let op: De training gaat door bij een minimum van 8 deelnemers

*de korting is geldig tot een jaar na afronding van de training